Choice package interieuradvies

Weet jij heel erg goed wat je mooi vindt maar heb je hulp nodig bij het indelen van je woning? Of zijn je nieuwe meubels net geleverd en heb je hulp nodig bij het afstylen? De choice package van Casa Mártoni is dan het perfecte keuze pakket voor jou!


INDELING ADVIES
V.A.   €250,-  PER RUIMTE

Samen doen we nieuwe kennis op over de indeling van uw interieur. Soms zie je het zelf niet meer en kan een frisse blik van grote waarde zijn. Wij bedenken samen met u nieuwe mogelijkheden en helpen u de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Samen zorgen wij ervoor dat de uitstraling van uw interieur zowel praktisch als sfeervol  is. Laten we beginnen met de kennismaking. Wij geven advies aan huis en gaan dan voor u aan de slag. Tijdens de afsluitende online presentatie ontvangt u een 2D-indelingsplan. Zo weet je precies wat je te doen staat!

KLEUR EN MATERIAAL ADVIES
V.A.   €325,-  PER RUIMTE

Twijfel je over welke kleuren en materialen bij elkaar passen? Casa Mártoni helpt je graag! We werken met een klein draaiboek, waarin we een kleuren- en materialenplan voor je opstellen. We starten met een online kennismakingsgesprek en daarna geven we interieuradvies aan huis. Na ons advies ontvang je het draaiboek, zowel geprint als digitaal inclusief een shoppinglist met de juiste kleurcodes en materialen. We zoeken alles voor je uit zodat de elementen in je interieur uiteindelijk perfect op elkaar zijn afgestemd.

VERLICHTINGSADVIES
V.A.   €285,-  PER RUIMTE

Verlichting is iets wat velen erg lastig vinden. Welk licht past bij welke sfeer en waar zet je die lamp dan neer? Tijdens het verlichtingsadvies kijken we samen met jou naar de sfeer van je interieur en maken we een lichtplan. We starten met een online of fysieke kennismaking en vervolgens geven we advies aan huis. Aan de hand van een plattegrond geven we aan welke verlichting het beste past bij je huidige interieur. Ook ontvang je een mini draaiboek, zowel geprint als digitaal inclusief een shoppinglist. Je hebt daarna alle kennis en handvatten om de beste verlichting uit te zoeken!

STYLINGADVIES
V.A.   €325 ,-  PER RUIMTE

Je hebt genoeg meubels, maar je mist de sfeer. Je mist de warmte en de persoonlijkheid in je huis. Met Casa's stylingadvies gaan we dat aanpakken! We starten met een online kennismakingsgesprek en kijken naar je wensen. Mocht je de indeling van je interieur ook willen veranderen, dan denken we daar ook over mee. We ontwerpen een sfeerimpressie die bij jou past en waar jij je thuis bij voelt. Aan het einde van dit stylingadvies ontvang je een persoonlijke shoppinglist, zodat jij precies weet welke accessoires je nodig hebt!
Staat jouw interieurwens er niet tussen? We kijken samen naar de mogelijkheden voor een passend interieuradvies. Een offerte op maat is zeker mogelijk!