Complete make-over

Heb jij een nieuw huis gekocht, ga je verhuizen of wil je je huidige interieur een volledige make-over geven?Tijdens de complete make-over van je interieur begeleiden wij je van A tot Z in dit hele proces. Wij helpen je gedurende  dit proces naar jouw droominterieur. Van het uitkiezen van de vloer tot het laatste kussentje op de bank zijn wij erbij! Door onze fijne contacten in de interieurbrache profiteer je van veel voordelen. Klaar voor een complete make-over?HOE GAAN WIJ TE WERK?
Tijdens de complete make-over van je interieur zijn wij je persoonlijke assistent en zorgen we ervoor dat je droominterieur werkelijkheid kan worden. We starten met een uitgebreide online kennismaking waarin ik allerlei vragen stel over de verschillende ruimtes in je huis, de samenstelling van de bewoners en we bespreken je voorkeuren en wensen. Vanaf dat moment gaat ons interieur hart kloppen en kunnen wij niet wachten om aan de slag te gaan. Tijdens het proces van de complete make-over van je interieur vind ik het belangrijk dat wij veel contact hebben. Je interieur moet namelijk helemaal ‘jij’ worden. Je kunt ons dan ook altijd bereiken.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Een sfeer en meubel moodboard om jouw stijl te bepalen

Een praktisch en overzichtelijk 2D indelingsplan

Verlichtingsplan

Shoppinglist

Advies voor meubelen en accessoires

Een kleur en materiaaladvies inclusief toelichting

Tussentijdse evaluatiegesprek

Een draaiboek, zowel geprint als digitaal

Eindpresentatie aan huis

Een speciaal op maat gemaakte stalenbox

Afstyling van de ruimte(s)

HET AFSTYLEN VAN JE WONING
Dit pakket bevat ook een shoppinglist, waarbij ik op zoek ben gegaan naar meubels en accessoires die passen binnen het nieuwe interieur. Je kunt er voor kiezen om hiermee zelf aan de slag te gaan of je kunt het aan ons uitbesteden. Dan gaan wij op pad met een vastgesteld budget om alle plannen uit het draaiboek te realiseren.

SOMETHING DIFFERENT?
De complete make-over is dus geheel op maat en in te vullen naar eigen voorkeur. Je kunt naast het draaiboek dus ook kiezen voor de personal shopping. Daarnaast kun je mijn netwerk met vakmensen inzetten voor de realisatie van het uiteindelijke interieurplan. Hier maken wij een passende offerte voor

V.A.          €1850,-