Mini make-over


Ben je nog blij met je meubels maar toe aan een nieuwe sfeer? Tijdens de mini make-over begeleiden we je tijdens de (her)inrichting van je woning. We kijken met een frisse blik naar de indeling. Je ontvangt een moodboard inclusief kleur en materiaal advies.
Zo kun je je meubels behouden en met een paar kleine aanpassingen een groot effect maken!

HOE GAAT CASA MÁRTONI TE WERK?
Tijdens de mini make-over van je interieur helpen we jou met een paar kleine aanpassingen, zodat je interieur net even een andere sfeer krijgt. We starten met een online kennismakingsgesprek, deze is iets korter dan bij het complete make-over pakket. Dit komt omdat de basis van je interieur al staat, wij gaan samen op zoek naar de juiste sfeer. Na ons kennismakingsgesprek heb ik een goed beeld van je wensen en voorkeuren en komen we je thuis langs. Zo kunnen we de huidige sfeer ervaren en voelen. Mocht je dit liever niet hebben, kan het natuurlijk ook online! Na ons bezoek gaan we voor je aan de slag en ontvang je een moodboard inclusief kleur- en materiaaladvies. Aan het einde van de mini make-over ontvang je een draaiboek inclusief persoonlijke tips. Zo weet jij precies welke aanpassingen je moet doen om de gewenste sfeer te creëren.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Online kennismakingsgesprek

Een persoonlijk moodboard

Draaiboek inclusief persoonlijke tips

Advies aan huis

Kleur en materiaaladvies: denk hierbij aan kleuren, behang, en soorten stoffen

SOMETHING DIFFERENT
In deze mini make-over laat ik jou zien dat je met kleine aanpassingen een hele andere sfeer in je interieur kunt creëren. Vaak weet je precies wat je wilt, maar hoe je dat voor elkaar kunt krijgen is voor velen lastig. Daarom ben ik er! Met een likje verf of een andere indeling is je interieur weer zo goed als nieuw.

V.A.     €1145,-